
„Pielea albă ca zăpada, buzele roșii ca sângele și părul negru ca abanosul.” Așa este menționată Albă ca Zăpada în povestea care a fascinat generații de copii și adulți deopotrivă. Această descriere atemporală ne-a inspirat să creăm un preparat spectaculos: mozzarella albă ca zăpada, roșii rubinii, măsline negre ca abanosul și pui crocant – o combinație de poveste, ușoară, gustoasă și plină de culoare.

Ingrediente:
- Un pui întreg la cuptor
- 300 g mozzarella
- 30 de roșii cherry
- 150 g măsline negre fără sâmburi
- Frunze proaspete de busuioc
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 lingură de oțet balsamic
- Sare și piper după gust
Preparare:
Frige puiul conform rețetei indicate la link. Într-un bol de salată, amestecă mozzarella, măslinele și roșiile cherry. Stropește-le cu ulei de măsline și oțet balsamic, apoi asezonează cu sare și piper. Decorează salata cu frunze proaspete de busuioc și servește-o alături de puiul fript.
Contrast de culori, prospețime și ușurință în gust – rețeta perfectă pentru o masă rapidă! 🥗🐓🍅
Poftă bună!
