
Mese nutritive pentru zilele aglomerate din timpul săptămânii! Și să fie gata repede, pentru când ajunge soțul acasă de la serviciu! Este posibil? Cu puiul Székely Csürke, cu siguranță! Pentru prepararea celei mai ușoare supe din lume poți folosi părți din puiul Székely Csürke pe care în mod normal nu le-ai găti ca fel principal (de exemplu, spată, aripioare). Timpul de preparare (în timp ce asculți radioul) este de numai trei sferturi de oră.

Ingrediente:
- 60 dkg Székely Csürke
- 1 ceapă mică
- 2 bucăți de morcov
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 2 cartofi
- 1 lingură de ulei
- 1 lingură de făină
- sare, piper, boia, ierburi aromatice după gust
Preparare:
Se toacă mărunt ceapa, se călește în ulei. Se adaugă carnea tăiată cubulețe, morcovul și pătrunjelul. Se prăjește, se amestecă, se presară cu puțină făină și boia, se amestecă și se adaugă apă. Se aduce la fierbere, se condimentează și se fierbe la foc mic timp de o jumătate de oră. Se adaugă cartofii tăiați cubulețe numai când celelalte ingrediente sunt aproape fierte.
Poftă bună!
