Puiul de la poalele munților, așa cum am botezat marca produselor noastre de înaltă calitate, este un produs local originar din Transilvania: puii mănâncă cereale și furaje provenite din producții din Transilvania, se cresc în Transilvania, iar angajații noștri care au grijă de ei sunt tot din Transilvania.

În calitate de noi proprietari ai fermelor și al abatorului din Codlea, ne propunem să furnizăm pieței locale produse din pui de carne proaspăt tăiată, de calitate superioară, crescut cu hrană locală. Produsul nostru este o alternativă ideală în locul mărfurilor din afara Transilvaniei sau din import.

Puiul de la poalele munților mănâncă furaje de înaltă calitate produse în fabrica de furaje din Sânpaul (jud. Mureș), care aparține grupului nostru de companii. Furajele provin din cereale produse de producători locali, adică din ingrediente naturale premium.

Așteptăm potențiali parteneri și distribuitori pentru a face produsele Puiul de la poalele munților disponibile în toată Transilvania.

Puiul de la poalele munților este disponibil momentan în magazinele următoare:

Fii următorul nostru distribuitor!

Scrie-ne la sales@szekelycsurke.ro pentru detalii.